Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Onze naam zegt het al: wij verzorgen koffie voor uw event, bij u op de zaak, op kantoor & Thuis, dus echt op ELKE locatie. Heerlijke koffie van professionele kwaliteit, precies zoals u en uw gasten het graag drinken.


Openingstijden:
Ma: 09:30 - 17:00
Di: 09:30 - 17:00
Wo: 09:30 - 17:00
Do: 09:30 - 17:00
Vr: 09:30 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Wij zijn EventCoffee, een bedrijf gespecialiseerd in Koffie op elke locatie! Voortkomend uit, en gedreven door, een 5 generaties gastvrije horeca- familie.  Het is in deze tijd van kwaliteit koffie in de horeca en thuis, steeds belangrijker om op de werkplek ook een goede kop koffie te kunnen drinken.  Maar wat als jouw werkplek niet telkens op dezelfde plek is en je veel moet reizen om op de werkplek te komen, juist dan is het belangrijk dat je bij aankomst op een toets kan drukken en direct kunt genieten van een heerlijk bakkie. Of wanneer je soms dagenlang backstage vertoefd in een drukke en snelle evenementen wereld , juist ook dan moet er dag en nacht een goede kop koffie zijn die energie geeft om door te kunnen gaan en je een klein beetje het thuisgevoel kan geven.  Daar zijn wij in gespecialiseerd !

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Kom bij ons gezellig een kopje koffie drinken en onze werkruimte bekijken.

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.