Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

InVia Talentenfabriek is een bedrijf dat tot doel heeft om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen om stappen te zetten op die arbeidsmarkt.


Openingstijden:
Ma: 08:00 - 17:00
Di: 08:00 - 17:00
Wo: 08:00 - 17:00
Do: 08:00 - 17:00
Vr: 08:00 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

“inVia” betekent “Op weg”
Via inVia helpen we je graag op weg in je onderzoek naar “Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?” InVia is een leerwerkbedrijf dat tot doel heeft om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen om stappen te zetten op die arbeidsmarkt. Door passend werk te bieden op ieders eigen niveau en met de juiste begeleiding, komen mensen tot bloei.

Interne of externe werkgevers
We hebben een eigen leerwerk hal, waar intensieve begeleiding van werkcoaches aanwezig zijn. Deze werkcoaches wordt ondersteund door de jobcoaches die we in huis hebben. Het unieke van inVia is, dat je gelijk kan starten met het opbouwen van arbeidsritme, door te beginnen met werk in onze leerwerk hal. Je wordt getraind in het nakomen van afspraken, op tijd kunnen komen op je werk, omgaan met tegenslag en het aanleren van vaardigheden. Vallen mag, je krijgt bij InVia de tijd en ondersteuning om weer op te staan. In de leerwerk hal kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals productiewerk, inpakwerk, houtbewerking en assemblage. Ook kun je eventueel doorstromen naar klussen bij externe werkgevers en uiteindelijk in dienst komen bij een werkgever op de reguliere arbeidsmarkt. Van een jobcoach kun je hierbij ondersteuning krijgen.

InVia is ISO-9001 gecertificeerd
We zijn ISO-9001:2015 gecertificeerd. We gaan correct om met de informatie en documentatie van onze cliënten. We leveren de juiste kwaliteit standaarden van onze werkprocessen en veiligheid.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Schiet de bal in de roos!

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.