Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Jotem Water Solutions, uw partner wanneer elke druppel telt.


Openingstijden:
Ma: 07:30 - 17:00
Di: 07:30 - 17:00
Wo: 07:30 - 17:00
Do: 07:30 - 17:00
Vr: 07:30 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Jotem Water Solutions levert de techniek en service om water met een specifieke samenstelling of van een gewenste kwaliteit te maken, al sinds 1965. Daarvoor ontwikkelen ze maatwerkoplossingen en zetten voortdurend nieuwe technologie in. 

Jotem creëert de meest efficiënte procestechnologische oplossing voor vraagstukken omtrent leiding-, bron-, oppervlakte, zee- en afvalwater. Technologie die zorgt voor de juiste waterkwaliteit, optimale processen en die klaar is voor veranderende wet- en regelgeving. Dat doen ze als waterbehandelingsregisseur die haar klanten van begin tot eind ondersteunt. Zo heeft de klant de zekerheid van optimaal watergebruik en een efficiënt proces. Nu en in de toekomst. 

Steeds complexere watervraagstukken vragen bovendien om nieuwe inzichten van waterbehandeling. Effectiever, efficiënter, flexibeler en duurzamer. Die ontstaan op de Jotem werkvloer, met haar innovatieve Hydropilots als resultaat. Met haar pilotinstallaties doorgronden ze organisatievraagstukken en creëren ze een pilot om het vraagstuk op te lossen. Jotem ontwikkelt stap voor stap een unieke oplossing, waarin ze de nieuwste technologieën samenbrengen en de markt innoveren. Maar het zorgt vooral voor oplossingen waarmee een organisatie het maximale uit water haalt. Wat de uitdaging ook is. 

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Jotem activiteiten

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?
Process Design Engineer bij Jote...

Denk jij mee in complexe watervraagstukken?

Bekijk deze vacature

Process Engineer bij Jotem Water...

Technologisch gedreven & een passie voor watertechniek

Bekijk deze vacature

Sales Engineer bij Jotem Water S...

Gedreven, technisch vaardig & communicatief

Bekijk deze vacature

Service Monteur (Buitendienst) b...

Hands-on, flexibel & een passie voor techniek

Bekijk deze vacature

Technisch Cöordinator

Als Technisch Coördinator maak je onderdeel uit van onze afdeling Service & Onderhoud. Het betreft een echte spilfunctie tussen onze monteurs en onze klanten in samenwerking met j...

Bekijk deze vacature