Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Volgens een compleet nieuwe werkwijze levert SPROCKET op maat gemaakte stalen designtrappen en balustraden. Om uw droomtrap te realiseren maken wij gebruik van een volledig interactieve 3D showroom waarin wij elke trap tot in detail kunnen visualiseren.


Openingstijden:
Ma: 08:00 - 17:00
Di: 08:00 - 17:00
Wo: 08:00 - 17:00
Do: 08:00 - 17:00
Vr: 08:00 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Volgens een compleet nieuwe werkwijze levert SPROCKET op maat gemaakte stalen designtrappen en balustraden. Om uw droomtrap te realiseren maken wij gebruik van een volledig interactieve 3D showroom waarin wij elke trap tot in detail kunnen visualiseren. Wij denken met u mee over de volledige styling zodat u een trap krijgt die echt aansluit bij uw interieur. En om de kwaliteit te waarborgen managen we het volledige proces: van het allereerste ontwerp tot en met de montage.

 

Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en verkopen van stalen designtrappen en balustraden hebben wij een volledig nieuw concept ontwikkeld waardoor u sneller, beter en vaak voor een gunstiger prijs een mooie, op maat gemaakte trap kunt aanschaffen. We maken gebruik van verschillende productiebedrijven zodat we de meest optimale prijzen en levertijden kunnen bieden.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Het eerste contact verloopt digitaal, u hoeft dus niet naar een showroom te komen – door middel van onze volledig interactieve 3D showroom kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien en al uw wensen visualiseren. Toch is onze benadering heel persoonlijk; wanneer wij een goed beeld hebben van de gewenste trap en u akkoord bent met onze offerte komen we bij u thuis met materiaal- en kleursamples. Samen met u zetten we de ‘puntjes op de i’ zodat u een trap krijgt die perfect past in uw interieur qua uitstraling, kleur- en materiaalgebruik en met een afwerkingsniveau die we niet zouden kunnen realiseren als wij de exacte situatie niet precies in beeld zouden hebben.

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.