Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Hypotheken | Verzekeringen. Droom woning gevonden, huis verduurzamen, verbouwplannen of het juiste verzekeringspakket dat afgestemd is op jullie situatie? Dan ben je bij ons aan het juist adres.


Openingstijden:
Ma: 08:30 - 17:00
Di: 08:30 - 17:00
Wo: 08:30 - 17:00
Do: 08:30 - 17:00
Vr: 08:30 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Thuis een plek waar je je fijn en veilig voelt en waar je onbezorgd wilt wonen en leven. Je onderneming is een plek waar je wilt knallen zonder zorgen te hebben over bepaalde risico’s die je loopt. Al je zaken voor een fijn thuis en om te knallen met je onderneming, wil je optimaal op elkaar afgestemd hebben. Of het nu gaat om je financiële zaken zoals je droomwoning aan te schaffen of alle zekerheid voor je verzekeringen, dan is het heel fijn dat je deze zaken kunt regelen vanaf één adres. Persoonlijk en eerlijk advies waarbij wij je werk uit handen nemen. Bij ons ben je altijd welkom: kom gerust langs, vinden wij leuk. Wij en de koffie staan voor je klaar! Wij doen er alles aan zodat jij kunt doen wat belangrijk is: onbezorgd wonen, leven & ondernemen! Door middel van een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk sta jij bij ons centraal. Meer weten? Check onze web-site: vantgooradvies.nl

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Tijdens deze dag staan onze adviseurs voor je klaar en kun je op deze dag geheel GRATIS en vrijblijvend het volgende advies ontvangen: 
- Wat kun je maximaal lenen;
- Wat zijn jouw financiële mogelijkheden voor verduurzaming?;
- Beter huren of kopen?;
- Financiële check (huidige hypotheek);
- APK check van je huidige verzekeringen etc. etc. 

Dit is nog niet alles, tijdens deze dag kun je scoren bij van 't Goor Financieel Advies en Mijn Makelaar.  Scoor jij de hoogste dagscore in onze Goal (3 dagscores)? Dan maak jij kans op de volgende prijs:

  • Eerst prijs: Cadeau bon van Kenkhuis Slagerij t.w.v. €75
  • Tweede prijs: Cadeau bon Wapen van Vriezenveen t.w.v. €50
  • Derde prijs: Cadeau bon Puur Bloembinderij €25

Trek je beste schoenen aan en Scoor!

Wij staan deze dag bij het terrein van Autobedrijf Schmidt aan de Zuivering 44 te Vriezenveen: kom ook! Vinden wij leuk! 

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.