Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Wijndert Wijnwinkel Welkom bij Wijndert Wijnwinkel, dé online wijnspecialist! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en altijd vol passie en enthousiasme op zoek naar de beste wijnen ter wereld.


Openingstijden:
Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: Gesloten
Do: Gesloten
Vr: Gesloten
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Meindert Winkel:

Passie, gastvrijheid, gezelligheid, sfeer en ontspanning, zo maar een paar kreten die perfect passen bij mij als bourgondisch ondernemer en wijnkenner.

Horeca zit ons, familie Winkel, in de genen. Meer dan 100 jaar geleden begon mijn opa een hotel/restaurant, genaamd Zandwijk, in Vriezenveen en dat heeft 3 generaties lang deel uitgemaakt van onze familie. Horeca is ons met de paplepel ingegoten.

Maar de tijd vraagt om een andere vorm van ondernemen en daarop volgend een andere behoefte van de consument. Mensen willen niet alleen in een bar of restaurant genieten van een heerlijk glas wijn, maar ook juist thuis het gevoel hebben dat ze een geweldige kwaliteitswijn op tafel zetten. 

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs, dat is waar Wijndert Wijnwinkel voor staat!

Of het nu een wijn is voor de vrijdagmiddagborrel of een wijn voor bij een culinaire hoogstand uit eigen keuken, wij hebben het in huis.

Ons motto:        Proostend op het leven

Zandwijk de leverancier van kerst en relatiegeschenken in welke vorm dan ook alles is mogelijk en u kunt zelf alles samenstellen.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Kom heerlijke wijnen proeven!

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.