Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Ontdek Berkhof personal training: sport in de natuur, persoonlijke aandacht, vertrouwde omgeving, jouw doelen. Welkom bij een unieke fitnesservaring!


Openingstijden:
Ma: 08:00 - 22:00
Di: 08:00 - 22:00
Wo: 08:00 - 22:00
Do: 08:00 - 22:00
Vr: 08:00 - 22:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Jedidja en Jolijn, de trotse eigenaren van Berkhof personal training. We hebben onze droom verwezenlijkt: een kleinschalige personal training studio waar sporten plaatsvindt in een natuurlijke omgeving. Bij Berkhof personal training draait alles om jou als persoon. We begrijpen dat jouw fitnessreis uniek is en daarom streven we ernaar een vertrouwde omgeving te creëren waarin je uit je comfort zone kunt stappen en je persoonlijke doelen kunt bereiken.

 

Onze studio is gelegen te midden van een prachtige natuurlijke omgeving. Hier kan je ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je focussen op je welzijn. Wij zijn er om je te begeleiden, te motiveren en te ondersteunen, ongeacht je huidige fitnessniveau. We geloven dat iedereen, ongeacht hun startpunt, in staat is om positieve veranderingen te realiseren in hun fysieke en mentale gezondheid.

 

Bij Berkhof personal training draait het niet alleen om de trainingssessies, maar ook om het stellen en behalen van door jou opgestelde doelen. We werken samen met jou om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat past bij jouw behoeften en ambities. Of je nu traint voor een sportevenement, wilt afvallen, of gewoon je algehele fitheid wilt verbeteren, we zijn hier om je te ondersteunen op je reis naar succes.

 

Bij ons is persoonlijke aandacht de sleutel tot jouw vooruitgang. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde klant en lid van onze Berkhof-community. Samen zullen we werken aan het verwezenlijken van jouw fitnessdoelen en een gezonder, gelukkiger leven bereiken. Welkom bij Berkhof personal training, waar we geloven dat jouw succes ons succes is.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Wij begroeten jullie op het startersplein met een warme glimlach. “Om jullie te laten kennismaken met onze unieke benadering van fitness, hebben we iets bijzonders voor jullie in petto.” De Elliptigo's en Me-Movers, twee innovatieve en leuke vormen van beweging, staan voor jullie klaar. “Kom en probeer ze uit!”

 

Terwijl je op de Elliptigo stapt, voel je de vloeiende, elliptische beweging die je in staat stelt om soepel en met minimale impact te bewegen. Het is als zweven over het terrein, en je voelt meteen hoe dit je spieren aanspreekt en je hart sneller doet kloppen. De Me-Mover daagt je uit voor een ritje dat een glimlach op je gezicht tovert. Het is een driewieler met een twist, en je zult al snel merken hoe het je balans en coördinatie verbetert.

 

Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar om deze innovatieve fitnessapparaten te ervaren, terwijl Berkhof personal training je begeleidt op je reis naar een gezondere, actievere levensstijl. De Elliptigo's en Me-Movers zijn slechts het begin van jouw avontuur bij Berkhof personal training.

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.