Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Het bedrijf in Vriezenveen dat bedrijfskleding, sportkleding, promotionele kleding levert en voorziet van bedrukkingen en geborduurde logo’s.


Openingstijden:
Ma: 09:00 - 17:00
Di: 09:00 - 13:00
Wo: Gesloten
Do: 09:00 - 17:00
Vr: 09:00 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Aangenaam… Wij zijn Reclastyle.
Het bedrijf in Vriezenveen dat bedrijfskleding, sportkleding, promotionele kleding levert en voorziet van bedrukkingen en geborduurde logo’s. Wat in 2010 begon als hobby op een zolderkamertje is ondertussen uitgegroeid tot een allround textieldrukkerij op het industrieterrein in Vriezenveen.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Wij leveren niet zomaar een kledingstuk of bedrukking, maar doen er alles aan om de perfecte oplossing aan te bieden. Moet het basic en goedkoop zijn? Of liever goede kwaliteit en perfecte pasvorm? Daarom gaat alles bij ons in goed overleg en is er de mogelijkheid om eerst de kleding te passen onze showroom. Daarnaast bedrukken wij in eigen huis, waardoor we flexibel en onafhankelijk zijn in op maat gemaakte bedrukkingen.

 

Wilt u meer informatie of een nadere kennismaking? Neem gerust contact op en kom eens een kijkje nemen in onze drukkerij.

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.